Wednesday, January 8, 2014

Dating.. Dengan Anak-anak BUAH

Dating!!! Wah Cikna nak gi dating dengan sapa tu??? Jeng jeng macam saspen jek kan.. Gimik jek tu lebih. Jenjalan dengan anak-anak saudara jerrr. Almaklumlah diorang datang bercuti sempena cuti sekolah hari tu. Tapi kat Johor ni tak tau la nak bawa berjalan ke mana kan. Request nak pergi Legoland tapi Cikna minta maaf la sesangat anak2 buah sekalian, Cikna enggak kecukupan bajetnya...ciannye kan hajat tak kesampaian. So if nak pergi sana, please make sure sebelum datang Johor anak-anak buahku sekalian, pastikan bawa tabunganyan sekali yaaa..  Tertarik pula dengan tulisan seorang member aku ni kununnye kalau bercuti tu tujuannya untuk memanjakan diri dengan melihat keindahan alam di luar sana.

Dua minggu dorang stay Jaybee Cikna cuma bawa gi jalan ke Country Garden Danga Bay (the Next Sentosa). Very impress dengan pembangunan yang dibuat. Tak sangka. My first time pergi sana. So lets capture our moment there.











Gambar banyak sangat... Kita share beberapa sahaja lah. Nanti datang Johor lagi tau.. Rindu nya dekat bebudak ni semua.

Oppps lupa plak masa ambik Cikna balik keje hari tu sempatlah bergambar kat UTM. Ok kat bawah ni adalah beberapa keping tapi masa ni Abe Kimi takde la plak.. Rugi ooo Abe Kimi.. Takpelah next time lah kita bergambar kat UTM










Tenkiu Along sebab amik gambar yang cantik kat UTM. Cikna suka sangattt.

Rindu Rindu Rindu Korang Semua....

1 comment:

  1. Rindu cikna jugak :( masih selalu belanja kikikiii

    ReplyDelete