Thursday, May 5, 2011

Gotong Royong 5S Bil 01/2011

5S oooo 5S.. fening sudaaa memikirkan audit 5S yang akan diadakan bulan Mei 2011 ni. 2 beb !!! 2 audit sekaligus dalam masa sebulan. Kelam kelibut kami nak mempersiapkan opis BPA untuk diaudit. Kunun2 nye la kan aku kan Pengerusi 5S Bahagian Pengurusan Akademik (tapi memang ye pong aku ni Pengerusi 5S BPA..heheheh susah tul nak menerima hakikat) kena la menunjukkan bahawasanya bilik Pengerusi 5S berjaya untuk men5Skan biliknye sendiri (chaiyookk CikNa. You can do it !!!!) Tapi..hahahahhhahaha.. ntah la ye.. susah nak kata.. hehehe. 


Tapi dengan bangganye aku ingin mengucapkan tahniah dan ucapan terima kasih kepada semua staf yang telah memberikan komitmen yang padu untuk 5S BPA. Terima kasih kalian. Tanpa kalian semua, 5S BPA takkan ada. Muah..muahh. muahh untuk semua. Takde gambar tak sah kan.. jeng jeng jeng... nilah dia gambar semasa gotong royong diadakan pada 21 April 2011 yang lalu.

Ini cuma beberapa keping sahaja gambar untuk menjadi tatapan semua. Banyak gambar yang disnap kan tapi tak larat nak masuk semua. Banyak giler tu. Setakat ini sahaja berita Gotong royong BPA. Kite jumpa lagi.. selepas ni untuk cerita BALIK KAMPUNG.. hehehehe syiokkkk