Tuesday, July 12, 2011

Captures of Moment - Sekitar Majlis Perkahwinan Adik

Macam adah agak lambat kan untuk update gambar-gambar majlis tu. Pengantin pun bukan pengantin baru lagi. (^_^) Pengantin da basi da.. Tapi takpe la. Jom kite tengok gambar- gambar nye. (Terlalu banyak sangat gambar cuma pilih beberapa keping jelah). Dan yang ter"tidak" disangka adalah pertemuan dengan keluarga abang angkat aku dulu. Dulu2 kan ada program anak angkat dari universiti tempatan. Tapi aku da tak ingat la abang angkat aku tu dari mana.


Dia pun dah ada 6 orang anak. Memang tak sangka betul la dapat jumpa balik. Pertemuan semula la ni. Heheheh JEJAK KASIH..


Yang baju kuning tu lah anak angkat keluarga kami. Aku pun sibuk menempel sekali.

Miss Photographer. Tenkiu my anak2 sedara 

 Kat masjid untuk majlis akad nikah

 Pengantin dan pengapitnya





Pengantin lama pun nak bergambar atas pelamin gak. Ni abang n kak ipar aku. Orang kuat majlis 


 Bersama kakak, kakak2 ipar dan anak buah

Outdoor session - kat tepi umah jek..hehehe

Majlis bertandang ke rumah lelaki - majlis yang simple sangat.. tapi makan memang beshhh


Majlis meraikan pengantin kat umah abang aku kat KB. Barbekue. Dan yang paling penting KEK nye disponsor oleh CikNa ye.

Seronok kan sekali sekala jumpa.. 

2 comments:

  1. kakak bila lagi nie?..:)

    baca entri terkini di:
    pyejal weblog

    ReplyDelete
  2. kakaknye tak jumpa mr right lagi la weeiiii

    ReplyDelete